Η ταυτοτητα του σταθμου

Το οραμα και οι στοχοι του STOXOS FM 99

 

Στόχος μας είναι μέσω της ιστοσελίδας μας να δώσουμε τη δυνατότητα σε όλους τους ακροατές μας να μπορούν να αλληλεπιδρούν με το σταθμό και στους νέους καλλιτέχνες να δώσουμε ενα βήμα για να μπορέσουν να προωθήσουν τη δουλειά τους. Με αυτή την προσπάθεια ενώνουμε όλους τους ακροατές μας απο όλα τα μήκη και πλάτη της γης! 

Ο Στόχος FM μετράει σχεδόν 25 χρόνια ηχηρής παρουσίας στα ερτζιανά. Ιδρύθηκε το 1990 και έκτοτε έχει διαγράψει μια δυναμική και άκρως επιτυχημένη πορεία, κατακτώντας την προτίμηση ενός σταθερού και ολοένα αυξανόμενου ακροατηρίου.

Πρόκειται για τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Θάσου, που λόγο της ιδιαιτερότητας της θέσης του καλύπτει τις ευρύτερες περιοχές από Ελευθερές, Πέραμο, Καβάλα, δράμα, Ξάνθη, Κομοτηνή, έως την Αλεξανδρούπολη. Ραδιοφωνικός σταθμός της Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης ,αλλά και πλέον και στο internet στο www.stoxosfm.gr

Ο Στόχος FM αποτελεί μια δυναμική, «ζωντανή» ραδιοφωνική συχνότητα, η οποία εστιάζει περισσότερο στην ψυχαγωγία, αλλά και στην ενημέρωση. Το πρόγραμμα αποτελείται από μουσικές ζώνες, που καλύπτουν όλο το φάσμα της Ελληνικής κυρίως μουσικής από (έντεχνο, ποπ και ροκ μέχρι σύγχρονο λαϊκό και λαϊκό) και με επιλεγμένα κομμάτια από τη ξένη δισκογραφία.

Αναφορικά με την ενημέρωση, μεταδίδονται σύντομες ενημερωτικές <σφήνες> κάθε ώρα και ένα κεντρικό δελτίο ειδήσεων της Deutsche Welle στις 14.00. Από το πρόγραμμα δεν λείπουν και οι ζωντανές εκπομπές, οι οποίες αποτελούν μια ευχάριστη, ραδιοφωνική συντροφιά.

Ψυχή του ραδιοφώνου είναι οι άνθρωποι που το απαρτίζουν. Δραστήριοι με ικανότητα να αφουγκραστούν τις αυξανόμενες απαιτήσεις της νέας εποχής, εξελίσσουν διαρκώς το προφίλ του σταθμού !

Γνωρίστε την ομάδα μας

Подробнее на сайте: https://inedvijimosti.ruhttps://econedvijimosti.ruhttps://zedconstruct.ruhttps://samsdelairemont.ruhttps://buildbighouse.ruGo to top of pagehttps://primohouse.ruhttps://thehousebuilder.ruhttps://currenthouse.ruhttps://sdelaisvoidom.ru
https://dohomebuild.ruhttps://houseconstruct.ruhttps://fullconstruct.ruhttps://buildthehouse.ruhttps://daoconstruct.ru
http://repair-yourself.ru

Γιώργος Λάμπρου

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

"Διαμάντια Στον Αέρα" Κάθε Κυριακή στις 11 το πρωί!

Σουζάνα Αλεξίου

Ραδιοφωνικός Παραγωγός

Μια καλημερα αλλιωτικη απ τις αλλες!" Καθε μερα 10:00-13:00 και "Μουσική Βιταμίνη" Κάθε μέρα εκτός Σάββατο - Κυριακή στις 20:00 το απόγευμα

Χρηστος Ζαγοριανος

Programme Manager / P.R.

Υπεύθυνος ροής προγράμματος

Δημήτρης Μπουρλός

Διεύθυνση Τομέα Διαφήμισης

Get Adobe Flash player